Apple verzekeringen

In 1976 werd Apple computers opgericht door Steve Jobs en Steve Wozniak. Bij Apple stond in die periode de ontwikkeling van een personal computer centraal. De visie van Apple was vanaf het begin af aan al : ‘Het eenvoudig maken van geavanceerde technologie voor mensen’. Voor ieder product dat door Apple werd gemaakt lag de focus op de eenvoud van het gebruik. Apple werd eind jaren 70 vooral bekend door de één van de eerste personal computer ter wereld, de Apple II. Ruim 20 jaar later ging het bedrijf bijna failliet maar kwam hier bovenop door een grote investering van Microsoft. Na het succes van de personal computer kwam Apple ook met andere apparaten op de markt. We kennen Apple van de Macintosch computers, de iPod, de iPhone en natuurlijk van de iPhone

iPhone

De eerste iPhone werd in 2007 door Apple uitgebracht. Het toestel was een groot succes en zorgde voor grote veranderingen binnen de smartphone markt. De eerste iPhone bestond uit een groot scherm met een homeknop. Nog steeds is dit de basis van de iPhone. Inmiddels brengt Apple ieder jaar één of meerdere nieuwe iPhones uit waarbij elke nieuwe iPhone altijd weer beter is dan het voorgaande model. De nieuwste iPhones op dit moment zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De iPhone Plus is een grotere variant van de normale iPhone 7 die qua formaat tussen een smartphone en tablet in zit.

De verschillende apparaten van Apple draaien ook op verschillende besturingssystemen. MacOs is een lijn van het besturingssysteem van Apple dat wordt meegeleverd op alle nieuwe Apple Macintosh-systemen. Het systeem heette vroeger mac Os X en later OS X. Sinds 2016 is de naam gewijzigd in macOS. Een aangepaste versie van masOS is het mobiele besturingssysteem iOS. Dit besturingssysteem wordt gebruikt voor de iPad, iPad touch, de tweede en derde generatie van Apple TV en de iPhone. Het besturingssysteem wordt steeds weer geüpdatet naar een nieuwe en verbeterde versie.

iPhone verzekering

Op zoek naar een iPhone verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor Apple modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een iPhone verzekeren.