Google verzekering

Google is bij ons allen bekend, de zoekmachine werd in 1997 opgericht. In 2010 bracht Google voor het eerst een aantal smartphones op de markt in samenwerking met andere fabrikanten waaronder LG, HTC en Samsung. De Google smartphones verschenen op de markt met de naam Nexus. De hardware werd vooral door de partners van Google ontwikkeld, Google hield de ontwikkeling van Android software in eigen handen. Onlangs heeft Google smartphones onthuld die door het bedrijf zelf zijn ontwikkeld. Mogelijk zal Google in de toekomst smartphone blijven ontwikkelen.

Google telefoons

De smartphones die door Google zelf zijn ontwikkeld zijn de Pixel en de Pixel XL, deze toestellen zijn nog wel door HTC in elkaar gezet. De toestellen zijn voorzien van een Snapdragon 821-chip, 4GB aan werkgeheugen en 32 of 128 GB. De Pixel is voorzien van een Full HD scherm, de XL van een display met een hogere qhd resolutie. Beide hebben een Amoled display. De normale variant heeft een grootte van 5 inch, de XL variant van 5,5 inch. Aan de achterzijde bevindt zich een vingerafdrukscanner en een 12 megapixel camera. De smartphones van Google draaien op het Android besturingssysteem. De Pixel smartphones beschikken over softwarefuncties die op andere Android smartphones nog niet beschikbaar zijn. Een voorbeeld hiervan is de ingebouwde Google assistent. Hiervoor worden de zelflerende systemen van Google ingezet.

Google smartphone verzekeren

Op zoek naar een Google verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor Google modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een Google verzekeren.