HTCverzekering

Het Taiwanese bedrijf HTC is opgericht in 1997. De naam HTC staat voor High Tech Computer. HTX begon met het fabriceren van pda’s voor andere merken waaronder Dopod en QTEK. Later begon het bedrijf mobiele telefoons uit te brengen onder haar eigen naam. Inmiddels is HTC één van de bekendste en grootste smartphone fabrikanten die we kennen. De eigen toestellen van HTC draaiden eerst op Windows Mobile, tegenwoordig draaien de smartphones van HTC op Android van Google. HTC was één van de eerste fabrikanten die smartphones met een touchscreen uitbracht en ook de eerst telefoon met het Android besturingssysteem is afkomstig van HTC.

HTC telefoons

HTC biedt verschillende smartphones in diverse prijsklassen. De HTC One M9 is een toptoestel dat de fabrikant uitbracht in 2015. Dit toestel is voorzien van twee uitstekende camera’s, een 5-inch display, 3GB aan werkgeheugen, een octa-core processor en vele andere topspecificaties. De M9 werd opgevolgd door de HTC 10. Het toestel beschikt over een 5,2-inch display dat dankzij het Gorilla Glass 4 krasbestendig is. Verder is ook dit toestel voorzien van 2 camera’s, 4GB aan werkgeheugen en is het toestel iets dunner dan de M9.
Een smartphone dat tot het middensegment behoort is de HTC Desire 830. Ook de specificaties van dit toestel zijn uitstekend en de prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed. Het besturingssysteem waar alle HTC smartphones op draaien is dat van Android. Eerder draaiden HTC toestellen ook op Windows maar deze smartphones worden tegenwoordig niet meer verkocht. Door HTC wordt een eigen skin over het Android systeem geplaatst, HTC Sense. HTC gebruikers beschikken hierdoor over unieke functies.

HTC smartphone verzekering

Op zoek naar een HTC verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor HTC modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een HTC verzekeren.