Huawei verzekering

Huawei werd in 1987 opgericht in China door Ren Zhenfei. Het bedrijf werd opgericht om telefoonschakelaars te maken. Het bedrijf maakt naast mobiele telefoons ook complete netwerken voor mobiele telefonie. In de loop der jaren groeide Huawei uit tot een dominante speler op de markt voor mobiele telefonie in China. De mobiele telefoons van Huawei zijn sinds 2012 pas verkrijgbaar op de Nederlandse markt en ook in Nederland wint het bedrijf steeds meer aan populariteit.

Huawei telefoons

De smartphones van Huawei draaien op het Android besturingssysteem.
Huawei staat bekend het fabriceren en verkopen van smartphones met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Huawei produceert stuk voor stuk mobiele telefoons van uitstekende kwaliteit en biedt deze aan tegen een scherpe prijs. Toptoestel op dit moment is de Huawei P9. Dit toestel is voorzien van een scherp 5,2-inch display, 3Gb werkgeheugen, een geweldige camera en octa-core processor. Huawei biedt tevens middenklasse toestellen aan waaronder de P8 en P9 Lite. Budgettoestellen van Huawei zijn onder andere de Huawei Y6 en Y360.
Smartphones van Huawei draaien op het Android besturingssysteem. Android wordt enigszins aangepast en op maat gemaakt voor de Huawei smartphones. Voor deze aanpassingen heeft Huawei het besturingssysteem van Apple als voorbeeld genomen. Zo zijn applicaties bereikbaar door naar links of rechts te swipen. Verder kunnen met het besturingssysteem vele apps en spellen worden geïnstalleerd.

Huawei smartphone verzekeren

Op zoek naar een Huawei verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor Huawei modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een Huawei verzekeren.