LG verzekering

Het Zuid-Koreaanse merk LG werd in 1958 opgericht. Op dat moment fabriceerde LG nog geen telefoons. Het bedrijf begon in 1996 met het maken van mobiele telefoons. De Choclate telefoons van LG waren een groot succes, deze mobiele telefoons hadden een opvallend design. LG maakt nog steeds mobiele telefoons en daarnaast nog andere elektrische apparaten. De smartphones van LG staan vooral bekend om uitstekende beeldschermen met de nieuwste technieken en de uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

LG telefoons

LG biedt verschillende smartphones in diverse prijsklassen. Zo zijn er de toestellen in de lagere prijsklassen waaronder de LG L-serie die voorheen Optimus L-serie werd genoemd. Daarnaast biedt LG ook smartphones in het middenklasse segment en high end smartphones. Een topmodel is bijvoorbeeld de LG G3, deze smartphone bestaat aan de voorzijde alleen uit een scherm en heeft uitstekende specificaties. Een ander toestel van LG is de G FLex, deze smartphone beschikt over een 6-inch gebogen beeldscherm. LG heeft in samenwerking met Google ook een smartphone ontwikkeld, de Nexus 5. Dit toestel beschikt over high-end specificaties maar wordt aangeboden voor een zeer betaalbare prijs. De smartphones van LG draaien bijna allemaal op Android. Op het toestel kunnen diverse apps worden gedownload waardoor de smartphone beschikt over meer functionaliteiten. LG heeft een gebruikerslaag toegevoegd aan Android, voor de LG gebruiker biedt dit tal van mogelijkheden tot het personaliseren van het toestel. LG heeft laten weten ook weer smartphones willen te ontwikkelen die op Windows Phone draaien.

LG smartphone verzekeren

Op zoek naar een LG verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor LG modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een LG verzekeren.