Microsoft verzekering

Microsoft is in 1975 in Amerika opgericht door Bill Gates en Paul Allen. Microsoft kennen we natuurlijk van de besturingssystemen voor computers, internet Explorer en het Microsoft Office pakket. In 2011 is Microsoft een samenwerking gestart met Nokia waarbij Nokia Windows Phone als besturingssysteem aannam. In 2014 heeft Microsoft Nokia volledig overgenomen en richtte het bedrijf Microsoft Mobile op. Het is op dit moment de grootste aanbieder van apparaten met Windows Phone als besturingssysteem. Naast smartphones produceert het bedrijf ook tablets en accessoires.

Microsoft telefoons

Microsoft biedt verschillende smartphones aan in het middenklasse en budget segment. De toestellen van Microsoft volgen de eerdere Nokia Lumia serie op. Ze zijn voorzien van het Microsoft logo en heten ook niet langer Nokia. Goedkopere smartphones van Microsoft zijn onder andere de Lumia 435, 532 en de 535. In de middenklasse worden de Lumia 640 en 650 aangeboden. Alle Lumia toestellen hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding. De smartphones van Microsoft draaien allen op het Windows Phone besturingssysteem. De smartphones beschikken hierdoor standaard over Microsoft OneDrive, het Office Pakket, Skype en HERE Maps. In de Windows Phone Store kunnen verder verschillende applicaties worden gedownload.

Microsoft smartphone verzekeren

Op zoek naar een Microsoft verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor Microsoft modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een Microsoft verzekeren.