Motorola verzekering

In 1981 is het Amerikaanse bedrijf Motorola opgericht. Het bedrijf werd opgericht als Galvin Manufacturing Company, twee jaar later veranderde de naam in Motorola. Aanvankelijk begon het bedrijf met het bouwen van radio’s voor in de auto. In 1973 maakte Motorola een eerste prototype van de mobiele telefoon. In 1983 werd de allereerste 1983 Motorola telefoon uitgebracht. Het bedrijf kende grote successen met het maken van compacte mobiele telefoons eind jaren 90. Inmiddels is Motorola eigendoom van Google. De Motorola smartphones draaien nu op het besturingssysteem van Android. Motorola toestellen zijn nog steeds geliefd vanwege de uitstekende bouwkwaliteit.

Motorola telefoons

Het assortiment aan smartphones van Motorola is niet groot. Google heeft Motorola overgenomen waardoor Motorola bezig is met de ontwikkeling van nieuwe smartphones tegen een lage prijs. Zo is er de Motorola Moto G, deze smartphone wordt aangeboden tegen een lage prijs en presteert uitstekend. Ook de X lijn van Motorola bestaat uit uitstekende smartphones. In samenwerking met Google heeft Motorola de Nexus 6 uitgebracht, dit is de opvolger van de LG Nexus 5. Ook in de Z lijn heeft Motorola diverse smartphones uitgebracht. Motorola is eigendom van Google, voor de smartphones van Motorola wordt dan ook gebruik gemaakt van Android, Google’s mobiele besturingssysteem. Door Motorola zijn zelf nog een aantal functionaliteiten aan Android toegevoegd zoals Smart Actions. Met deze functie kunnen op de smartphone diverse regels worden ingesteld.

Motorola smartphone verzekeren

Op zoek naar een Motorola verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor Motorola modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een Motorola verzekeren.