Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

Samsung verzekering

Samsung is een Koreaans bedrijf dat in 1938 werd opgericht. Samsung Group bestaat uit diverse dochterondernemingen welke verschillende producten produceren en uiteenlopende werkzaamheden verrichten. Samsung is inmiddels één van de bekendste merken ter wereld en de smartphones van Samsung zijn enorm populair. Veel componenten van de Samsung smartphone worden door het bedrijf zelf geproduceerd. Zo maakt Samsung onder andere de camera, het beeldscherm en de processor van de Samsung smartphones zelf. Het merk biedt vele smartphones aan in verschillende prijsklassen.

Samsung telefoons

Het assortiment aan smartphones is groot. Samsung biedt toestellen in de lage, gemiddelde en hoge prijsklassen. Een zeer succesvolle serie is de Galaxy S-serie. Dit zijn toptoestellen van Samsung waaronder de Galaxy S6, S7 en S7 Edge. Een ander uitstekend en populair toestel is de Galaxy Note 4. De Note 4 beschikt over uitstekende specificaties. Dan zijn er ook nog ‘goedkopere’ Galaxy smartphones die qua uiterlijk lijken op de toptoestellen maar met iets mindere specificaties. Alle smartphones van Samsung draaien op het Android besturingssysteem. Door Samsung is een eigen skin ontwikkeld, TouchWiz. Door TouchWiz krijgt Android vele extra functies, applicaties en diensten. Voorheen werden er ook smartphones door Samsung uitgebracht die draaiden op Windows Phone. Deze toestellen zijn inmiddels niet meer te koop.

Samsung smartphone verzekeren

Op zoek naar een Samsung verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor Samsung modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een Samsung verzekeren.