Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Sony verzekering

Het Japanse bedrijf Sony is in 1947 opgericht als elektronicabedrijf en is de op één na grootste consumenten elektronica fabrikant ter wereld. In 2001 begon het bedrijf een samenwerking met het Zweedse Ericsson voor het maken van mobiele telefoons, deze werden Sony Ericsson genoemd. Vooral de Walkman telefoons van het merk waren een groot succes. In 2011 besloot Sony alleen verder te gaan. Het eerste toestel dat door Sony alleen werd uitgebracht was de Sony Xperia S, dit was het eerste toestel dat was voorzien van een HD-scherm. Sony is een voorloper geweest op het gebied van smartphone camera’s.

Sony telefoons

Sony biedt een ruim aanbod aan verschillende mobiele toestellen. Sony heeft enkel smartphones in haar assortiment. Er worden smartphones aangeboden in verschillende prijsklassen. Smartphones in het goedkopere segment zijn de toestellen in de series C, E, M en T. Toptoestellen van Sony zijn die in die Z en X serie. Deze toestellen beschikken over uitstekende specificaties, de nieuwste displays en razendsnelle processors. Alle smartphones van Sony draaien op het Android besturingssysteem van Google. Met het besturingssysteem kunnen tal van applicaties worden geïnstalleerd op de Sony smartphone. Voor Android wordt door Sony een eigen skin gebruikt: Sony Xperia UI. Door deze skin hebben Sony gebruikers ook beschikking over vele unieke applicaties.

Sony smartphone verzekeren

Op zoek naar een Sony verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor Sony modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een Sony verzekeren.