Wileyfox verzekering

Wileyfox is een nieuwe speler op de smartphone markt. Het bedrijf is in 2015 opgericht, het hoofdkantoor bevindt zich in Londen. De eerste twee Wileyfox smartphones werden in 2015 door het bedrijf geïntroduceerd. Dit waren de Wileyfox Swift en Wileyfox Storm. Wileyfox wil betaalbare smartphones maken maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Hierbij wil het bedrijf zeg afzetten tegen bedrijven die dure smartphones aanbieden. Volgens Wileyfox wordt door deze bedrijven teveel geld uitgegeven aan marketing en andere bijzaken.

Wileyfox telefoons

De smartphones van Wileyfox zijn betaalbaar en beschikken over goede specificaties. De Swift 2 Plus is de nieuwste versie van de Swift. Deze smartphone beschikt over uitstekende specificaties en wordt aangeboden tegen een scherpe prijs. Ook is er de Plus versie die beschikt over meer geheugen, een scherpere camera en dual-sim waardoor het toestel met twee simkaarten kan worden gebruikt. In juni 2016 heeft Wileyfox de Spark + en X aangekondigd. Ook deze smartphones beschikken over uitstekende specificaties waaronder 2 camera’s, dual-sim en een 5 inch display. De Spark X is net iets uitgebreider en beschikt over een hogere batterijcapaciteit. De smartphones van Wileyfox draaien op het besturingssysteem Cyanogen. Het Cyanogen-besturingssysteem is eigen hetzelfde als Android maar dan een stuk uitgebreider. Het systeem kan naar eigen wens worden aangepast, het toestel is op die manier geheel te personaliseren. Er zijn diverse thema’s beschikbaar en de volgorde van de toetsen onderaan het scherm kan worden aangepast.

Wileyfox smartphone verzekeren

Op zoek naar een Wileyfox verzekering? Bekijk op SmartphoneProtect.nl welke verzekeraars een verzekering beschikbaar hebben voor Wileyfox modellen. Vergeet niet om de voorwaarden naast elkaar te leggen zodat je niet teveel betaalt voor een Wileyfox verzekeren.