Je smartphone is één van de apparaten die je het meest gebruikt. Je neemt hem overal mee naar toe. Het gevolg is dat hij ook veel risico’s loopt. Je legt hem bijvoorbeeld vaak op tafel en dan hoeft er maar een kopje koffie of een glas cola overheen te vallen en je hebt ernstige schade. Wanneer je hem op de grond laat vallen, kan dat in één klap het einde van je touchscreen betekenen. En wist je dat er in Nederland elke maand maar liefst 5.000 mobiele telefoons gestolen worden? Gelukkig kun je je tegen al deze ellende verzekeren.

Klikzeker korting

Gebruik de tijdelijke Klikzeker kortingsbon voor 10% korting op de premie. Deze korting krijg je alleen voor mobiele elektronica als je deze code gebruikt bij de aanvraag: Niet beschikbaar

Wat dekt de verzekering van Klikzeker?

Klikzeker is een online verzekeraar waar je heel eenvoudig, met slechts een paar klikken, een productverzekering af kunt sluiten. Bijvoorbeeld voor je fiets, je bril of je camera. Maar ook voor laptops, tablets en smartphones. De dekking van deze productverzekeringen gaat verder dan de garantie van de fabrikant. Je smartphone is beschermd tegen ‘gewone’ schade, maar ook zaken als vloeistofschade, valschade, schade door bedieningsfouten en schade als gevolg van kortsluiting. De dekking is wereldwijd en in alle gevallen wordt snelle reparatie geboden. Ook verlies als gevolg van diefstal kun je meeverzekeren, maar dit is optioneel.

Grootste pluspunt is het gemak

Het grootste pluspunt van een telefoonverzekering bij Klikzeker is het enorme gemak. Alles wordt snel en heel eenvoudig online geregeld. Dat begint al bij het afsluiten van de verzekering. Het enige dat je hoeft te doen is je e-mailadres en het serienummer van je smartphone invullen en een betaalwijze te kiezen. Je krijgt per email de polisvoorwaarden toegestuurd. Ben je akkoord, dan krijg je een bevestiging met daarin je verzekeringsdocumenten. Je verzekering gaat dan direct in. Je kiest zelf de contractduur van je telefoonverzekering, dit kan één of twee jaar zijn. En aan het einde van de looptijd wordt je contract niét automatisch verlengd.

Alles online

Klikzeker handelt het hele proces van het afsluiten van de verzekering tot en met de behandeling van schademeldingen volledig online af. Je hebt dus nooit papieren rompslomp. Bovendien heb je als klant hierdoor een groot prijsvoordeel in vergelijking met andere verzekeraars. Ook schademeldingen doe je gewoon online. Je gebruikt hiervoor een speciaal formulier op de website. Na ontvangst van je melding, stuurt Klikzeker je een verzendlabel, waarmee je je smartphone op kunt sturen naar één van de reparatiecentra. Na reparatie krijg je het toestel weer netjes thuisgestuurd. Gemakkelijker wordt het echt niet.