Google Pixel 4 (+ 4 XL) verzekering

Een Google Pixel 4 of 4 XL gekocht? Dan vraag je je natuurlijk af hoe je de splinternieuw Google Pixel-smartphone zo lang mogelijk heel kunt houden. Natuurlijk, een screenprotector helpt en ook een hoesje beschermt je Pixel tegen mogelijke gevaren. Maar iedereen weet: hoe goed je de smartphone ook beschermt, schade is nooit helemaal te voorkomen. Bovendien houdt niet iedereen van zo’n dik hoesje. Want wat heb je immers aan een dunne smartphone, als een hoesje het dubbel zo dik maakt?

Dankzij de hoge aankoopprijzen van de Pixel 4-smartphones, meestal verwerkt in de kredieten, zijn reparaties en vervanging ook niet bepaald goedkoop. En wat doe je als je nieuwe Google Pixel 4 (of 4 XL) gestolen wordt, of opeens uit je rugzak of handtas is verdwenen? Bij schade door vallen, hoge druk of stoten tegen een muur hoef je niet te rekenen op de fabrieksgarantie. Dat geldt ook voor de situaties waarin waarbij je Google Pixel wordt gestolen. Voor al deze onvoorziene gevallen is er de telefoonverzekering.

Net als alle andere zaken in het leven, is ook een Pixel-smartphone te verzekeren. Voor een smartphone van vele honderden euro’s is dit niet eens een slecht idee. Met een telefoonverzekering kun je je verzekeren tegen allerlei risico’s die je niet wilt lopen. Er zijn verzekeringen voor de Google Pixel 4 en 4 XL beschikbaar bij meerdere verzekeraars. Deze verzekeraars bieden een Google Pixel-verzekering aan:

Beste Google Pixel 4 (+ 4 XL) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Google Pixel 4 (+ 4 XL). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Google Pixel 4 (+ 4 XL), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Google Pixel 4 (+ 4 XL) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering