Google Pixel XL verzekering

Ben je onlangs de eigenaar van een Google Pixel XL geworden? Dan begrijpt iedereen dat je er trots op bent. Je bent er zuinig op maar je weet ook dat er altijd iets mee kan gebeuren waardoor schade ontstaat. Het toestel is niet water- en stofdicht waardoor waterschade altijd op de loer ligt. Wat te denken van verlies of diefstal van de Google Pixel XL? Heb je het geld klaarliggen om meteen een nieuwe smartphone te kopen? Denk hierover na als je een smartphone koopt. Een groot deel van de Nederlandse bevolking kiest daarom voor een telefoonverzekering. Met de verzekering voor de Google Pixel XL hoef je je geen zorgen te maken. De Google Pixel XL verzekering is verkrijgbaar bij verschillende verzekeraars die elk eigen voorwaarden hanteren met bijbehorende dekkingen. Wil je weten wat de verzekering kost en welke verzekeraars een verzekering voor de Google Pixel XL aanbieden? Bij de onderstaande verzekeraars is een Google Pixel XL verzekering te vinden:

Beste Google Pixel XL verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Google Pixel XL. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Google Pixel XL, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Google Pixel XL met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering