Google Pixel verzekering

Heb je een Google Pixel besteld? Dan wil je natuurlijk niet dat er iets gebeurt met de dure smartphone. Jammer genoeg zit een ongeluk in een klein hoekje. De Google Pixel heeft een sterk display dat tegen schokken bestand is maar dit betekent niet dat het niet kapot kan. Een smartphone display kan altijd kapot gaan, net als de onderdelen aan de binnenkant. Met een verzekering kun je je indekken tegen dit soort risico’s. Er is namelijk ook het risico op diefstal en verlies van de smartphone. Met een adviesprijs van 799 euro is het voor te stellen dat je het geld niet direct klaar hebt liggen om een nieuw toestel te kopen. Met een verzekering voor de Google Pixel hoef je je niet druk te maken en kun je zonder zorgen van het toestel gebruik maken. Je bepaalt zelf waar je de Google Pixel tegen wilt verzekeren. Wil je weten wat dit kost? Bij de onderstaande verzekeraars is een Google Pixel verzekering te vinden:

Beste Google Pixel verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Google Pixel. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Google Pixel met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering