HTC Desire 10 Lifestyle verzekering

Heb je een HTC Desire 10 Lifestyle besteld? Dan is het verstandig dat je direct al op zoek gaat naar een verzekering. Een ongelukje (of diefstal) zit immers in een klein hoekje. De relatief grote smartphone met een display van 5,5 inch is voor sommige gebruikers nogal groot waardoor er altijd het risico is dat het toestel uit de handen glijdt. Het display is altijd een risico als het op smartphones aankomt. Hoeveel mensen ken je met een kapot display? Hoe goed de producenten ook hun best doen om het glas sterker te maken zijn er nog altijd veel gebruikers die barsten en krassen op het scherm ervaren. Schade zoals dit wordt niet vergoed door de garantie maar wel door een telefoonverzekering. Hiernaast biedt de verzekering nog veel meer dekking tegen risico’s en is het zelfs mogelijk om het toestel te verzekeren tegen diefstal. Wil je weten wat dit kost? Bij de onderstaande verzekeraars is een HTC Desire 10 Lifestyle verzekering te vinden:

Beste HTC Desire 10 Lifestyle verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je HTC Desire 10 Lifestyle. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe HTC Desire 10 Lifestyle, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je HTC Desire 10 Lifestyle met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering