HTC Desire 650 verzekering

Ben je de eigenaar geworden van een nieuwe HTC Desire 650? Dan zou het zonde zijn als er iets mee gebeurt. Zoals iedereen weet ligt een ongelukje op altijd de loer. Als schade aan je HTC smartphone veroorzaakt wordt door een ongelukje dan wordt dit niet gedekt door de garantie die HTC biedt. Deze is immers alleen maar voor normale slijtage of mechanische gebreken bedoeld. Met een telefoonverzekering voor de Desire 650 kun je dit soort risico’s wel dekken. Als je dan bijvoorbeeld de smartphone uit je handen laat glippen terwijl je aan het fietsen bent of per ongeluk het toestel in het toilet laat vallen dan wordt dit door de meeste verzekeraars vergoed. Controleer altijd vooraf welke voorwaarden de verzekering heeft zodat het niet onduidelijk is waar je smartphone tegen gedekt is. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de HTC Desire 650.

Beste HTC Desire 650 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je HTC Desire 650. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe HTC Desire 650, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je HTC Desire 650 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering