HTC U Play verzekering

Heb je een HTC U Play besteld? De nieuwe smartphone van het Taiwanese bedrijf heeft een groot 5,2 inch display zoals tegenwoordig iedere smartphone dat heeft. Door de dunne behuizing in combinatie met het grote scherm is de smartphone en product dat niet goed tegen een stootje kan. Als je het per ongeluk laat vallen dan is er altijd de kans op barsten in het scherm maar waterschade ligt ook altijd op de loer. De HTC U Play is niet water- of stofdicht waardoor het niet goed tegen water kan als dit in het toestel dringt. Met een telefoonverzekering hoef je je daar gelukkig niet druk om te maken. De garantie dekt de schade niet maar de telefoonverzekering wel. Zo kun je de HTC U Play tegen nog veel meer risico’s verzekeren waaronder diefstal. Wat je precies kunt verzekeren is op de website van de verzekeraar te vinden. Wil je weten wat de telefoonverzekering voor de HTC smartphone kost? Bij de onderstaande verzekeraars is een HTC U Play verzekering te vinden:

Beste HTC U Play verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je HTC U Play. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je HTC U Play met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering