HTC U Ultra verzekering

Heb je een HTC U Ultra besteld? Met een smartphone dat een prijskaartje heeft van 799 euro wil je natuurlijk geen risico lopen. Dat is ook niet nodig. Er is nog altijd de garantie die mechanische gebreken dekt en voor alles wat niet onder de garantie valt is er de telefoonverzekering. Afhankelijk van welke verzekering je kiest valt schade door ongelukjes vrijwel altijd onder dekking. Per ongeluk de telefoon op de grond laten vallen? De telefoonverzekeraar vergoedt de schade, ook als het toestel niet meer gebruikt kan worden. Het is zelfs mogelijk om de telefoon tegen waterschade te verzekeren en diefstal zodat je je geen zorgen hoeft te maken. Wat er ook gebeurt met de HTC U Ultra, alles valt te verzekeren. Je bepaalt zelf waar je de HTC U Ultra tegen wilt verzekeren. Wil je weten wat dit kost? Bij de onderstaande verzekeraars is een HTC U Ultra verzekering te vinden:

Beste HTC U Ultra verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je HTC U Ultra. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe HTC U Ultra, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je HTC U Ultra met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering