HTC U11 (Plus) verzekering

Met de HTC U11 heeft het Taiwanese bedrijf wederom een sterke en stabiele smartphone op de markt gebracht. Als je dit toestel gekocht hebt dan wil je er zo lang mogelijk van genieten. Jammer genoeg ligt schade altijd op de loer. Je kunt de smartphone uit je handen laten glijden terwijl je aan het bellen bent, in het toilet laten vallen of erop gaan zitten waardoor de behuizing barst. Dit valt niet onder de garantie jammer genoeg en de schade kan aanzienlijk oplopen als je het wilt laten repareren. Voor deze situaties is er de telefoonverzekering voor de HTC U11. Met deze verzekering kun je je indekken tegen een reeks risico’s zodat je niet opdraait voor eventuele kosten. Een verzekering voor de HTC U11 kun je bij deze verzekeraars afsluiten:

Beste HTC U11 (Plus) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je HTC U11 (Plus). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je HTC U11 (Plus) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering