HTC U12 Plus verzekering

De HTC U12 Plus is het laatste toestel dat HTC heeft uitgebracht. De ooit zo populair smartphonefabrikant heeft het zwaar maar dat is niet te merken aan de kwaliteit van de U12 Plus. Met de U12 Plus heeft het Taiwanese bedrijf wederom een prachtige smartphone op de markt gebracht. Als je de U12 Plus hebt gekocht hebt dan wil je er zo lang mogelijk van genieten. Jammer genoeg is schade nooit helemaal te voorkomen als je het toestel dagelijks gebruikt. Er kan veel gebeuren: je kunt de U12 Plus uit je handen laten glippen terwijl je aan het bellen bent, in de wc-pot laten vallen of erop gaan zitten. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk dat iemand de U12 Plus van je steelt of dat je het toestel ergens laat liggen. Al deze zaken vallen niet onder de garantie. Bovendien kan de schade aanzienlijk oplopen als je een schade wilt laten repareren. Voor deze situaties is er de telefoonverzekering voor de HTC U12 Plus. Met deze verzekering kun je je indekken tegen allerlei risico’s zodat je niet zelf opdraait voor de kosten. Een verzekering voor de HTC U12 Plus kun je bij deze verzekeraars afsluiten:

Beste HTC U12 Plus verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je HTC U12 Plus. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe HTC U12 Plus, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je HTC U12 Plus met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering