Huawei Mate 10 (Lite of Pro) verzekering

De Mate 10 Lite of Pro gekocht? Dan is het logische dat je benieuwd bent hoe je je kunt verzekeren tegen bepaalde risico’s. Het is niet nodig om direct bij het kopen van de smartphone een verzekering af te sluiten. Dat kan ook als je de Mate 10 al gekocht hebt. Met de Huawei Mate Pro of Lite heb je een smartphone van wereldklasse gekocht. Daar hoort een passend prijskaartje bij waardoor de smartphone al snel een aanzienlijke waarde vertegenwoordigd. Vooral de Mate 10 Pro valt in het hoogste segment met een adviesprijs van maar liefst 799 euro. Een smartphone met dit prijskaartje wil je in het toilet of in het verkeer laten vallen: niemand die de schade voor je betaalt. Wat nu als de Huawei smartphone onbruikbaar wordt door de schade? Met een telefoonverzekering hoef je je daar geen zorgen over te maken. Voor iedere Huawei telefoon kun je een verzekering afsluiten als deze niet te oud is. Je kunt zelf kiezen welke dekking je wilt. Het is mogelijk om de smartphone tegen diefstal te verzekeren, tegen waterschade maar ook tegen vallen/stoten. Hoe beter de dekking, hoe hoger de premie. Bij deze verzekeraars is een verzekering voor de Huawei Mate 10 (Lite of Pro) te vinden:

Beste Huawei Mate 10 (Lite of Pro) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Huawei Mate 10 (Lite of Pro). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Huawei Mate 10 (Lite of Pro), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Huawei Mate 10 (Lite of Pro) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering