Huawei Mate 20 (+Pro) verzekering

De Huawei Mate 20 of Mate 20 Pro besteld? Dan is het meer dan logisch dat je benieuwd bent hoe je je kunt verzekeren de risico’s die iedere smartphonebezitter loopt. Zoals je weet ligt een klein ongelukje altijd op de loer. Wat als je je nieuwe Mate 20 uit je handen laat glippen of het per ongeluk in het toilet laat vallen? Je wilt niet dat je met lege handen komt te zitten als je schade hebt. Met een hoog prijskaartje van vele honderden euro’s weet je zeker dat je niet wilt dat er iets mee gebeurt. Jammer genoeg is schade altijd mogelijk en is het in de praktijk nooit te voorkomen. Het is een reëel risico dat iedereen die een smartphone heeft loopt. Met een telefoonverzekering voor de Huawei Mate 20 (+Pro) hoef je je daar geen zorgen over te maken. Voor iedere Huawei smartphone kun je een verzekering afsluiten als deze niet te oud is. Je kunt zelf kiezen welke dekking je precies wilt en tegen welke risico’s je de Huawei Mate 20 (+Pro) wilt verzekeren. Bij deze verzekeraars is een verzekering voor de Huawei Mate 20 (+Pro) te vinden:

Huawei Mate 20 (+Pro)
5 (100%) 2 stemmen

Beste Huawei Mate 20 (+Pro) verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Huawei Mate 20 (+Pro) bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Huawei Mate 20 (+Pro) op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Huawei Mate 20 (+Pro) verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Huawei Mate 20 (+Pro) gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Huawei Mate 20 (+Pro); nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering