Huawei Mate X verzekering

De Huawei Mate X besteld? Dan vraag je je waarschijnlijk af of een verzekering voor de Huawei Mate X mogelijk is in Nederland. Het goede nieuws is dat vrijwel elke smartphone in aanmerking komt voor een telefoonverzekering. Of dat nu een iPhone is of een Huawei smartphone. Maar de Huawei Mate X is wel wat anders. Het is niet alleen een van de duurste smartphones ooit, maar ook nog een opvouwbaar. Genoeg reden om eens te kijken naar manieren om de high-end smartphone te verzekeren.

De Huawei Mate X is een sterke smartphone en het resultaat van vele jaren ontwikkeling. Het beschikt echter niet over de IP68 certificatie wat betekent dat schade door water en stof wel degelijk mogelijk is. Het zal niet snel gebeuren, maar het risico bestaat wel degelijk. Hiernaast is er natuurlijk het risico dat de Huawei Mate X gestolen wordt of dat je het laat vallen. En dan? Voor al deze risico’s is het mogelijk om jezelf in te dekken met een verzekering voor de Huawei Mate X. Je kunt bij de meeste verzekeraars zelf weten welke risico’s je precies wilt verzekeren. Met de Huawei Mate X verzekering hoef je je geen zorgen te maken om de risico’s waar je een dekking voor hebt afgesloten. Een verzekering voor de Huawei Mate X kun je bij deze verzekeraars afsluiten:

Beste Huawei Mate X verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Huawei Mate X. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Huawei Mate X met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering