Huawei Nova verzekering

Heb je een Huawei Nova gekocht? Dan wil je natuurlijk niet dat er iets gebeurt met je nieuwe smartphone. Het toestel zal maar uit je handen vallen tijdens het fietsen of als je op de toilet zit in het water valt. Voor je het weet is de smartphone onherstelbaar beschadigd. Met een adviesprijs van maar liefst 369 euro is het toestel niet voor iedereen makkelijk te vervangen door een nieuw model. Ook als er sprake is van schade dan lopen de kosten snel op. Dit geldt met name voor verlies of diefstal. Met een verzekering hoef je je niet druk te maken om de risico’s. Je kunt zelf bepalen waar je de Huawei Nova tegen wilt verzekeren. Wil je weten wat dit kost? Bij de onderstaande verzekeraars is een Huawei Nova verzekering te vinden:

Beste Huawei Nova verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Huawei Nova. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Huawei Nova, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Huawei Nova met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering