Huawei P10 (Plus of Lite) verzekering

De Huawei P10, of de P10 Plus/Lite gekocht? Zoals je kunt zien is het niet nodig om direct bij het kopen van de smartphone een verzekering af te sluiten. Dat kan ook als je de smartphone al gekocht hebt. Met de Huawei P10 heb je een smartphone van wereldklasse gekocht. Daar hoort een passend prijskaartje bij waardoor de smartphone een behoorlijke waarde vertegenwoordigd. Als je het toestel laat vallen in het toilet of in het verkeer dan is er niemand die de schade voor je betaald. Wat nu als de smartphone onbruikbaar wordt door de schade? Met een telefoonverzekering hoef je je daar geen zorgen over te maken. Voor iedere Huawei telefoon is een verzekering af te sluiten, met een dekking die jij wilt. Het is mogelijk om de smartphone tegen diefstal te verzekeren, tegen waterschade maar ook tegen vallen/stoten. Hoe beter de dekking, hoe hoger de premie. Bij deze verzekeraars is een verzekering voor de Huawei P10 en P10 Plus/Lite te vinden:

Beste Huawei P10 (Plus of Lite) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Huawei P10 (Plus of Lite). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Huawei P10 (Plus of Lite), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Huawei P10 (Plus of Lite) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering