Huawei P20 (Lite of Pro) verzekering

De Huawei P20, P20 Lite of Pro P20 gekocht? Dan is het meer dan logisch dat je benieuwd bent hoe je je kunt verzekeren tegen bepaalde risico’s. Je wilt immers niet dat je met lege handen komt te zitten als je schade hebt. Een verzekering afsluiten hoeft niet direct bij het kopen van de smartphone een verzekering. Dit kan ook achteraf, als je de P20 smartphone al gekocht hebt. Met de Huawei P20 (of Pro/Lite) heb je een waardevol object gekocht. Met een hoog prijskaartje weet je zeker dat je niet wilt dat er iets mee gebeurt. Jammer genoeg is schade altijd mogelijk. Het is een reëel risico dat iedereen die een smartphone heeft loopt. Vooral de Huawei P20 en P20 Pro vertegenwoordigen een hoge waarde. Zo heeft de Huawei P20 Pro een adviesprijs van 839 euro. Deze smartphone wil je niet in het toilet of in het verkeer laten vallen: er is dan immers niemand die de schade of vervanging voor je betaalt. Met een telefoonverzekering voor de P20 hoef je je daar geen zorgen over te maken. Voor iedere Huawei smartphone kun je een verzekering afsluiten als deze niet te oud is. Je kunt zelf kiezen welke dekking je wilt en tegen welke risico’s je het toestel wilt verzekeren. Bij deze verzekeraars is een verzekering voor de Huawei P20 (Lite of Pro) te vinden:

Beste Huawei P20 (Lite of Pro) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Huawei P20 (Lite of Pro). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Huawei P20 (Lite of Pro), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Huawei P20 (Lite of Pro) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering