Huawei P30 (Pro + Lite) verzekering

De Huawei P30 of P30 Pro besteld? Met de hoogwaardige smartphones van het Chinese Huawei hoef je niet te twijfelen; je krijgt meer dan waar voor je geld. En daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Als er iets met je nieuwe P30 (Pro) zou gebeuren, waardoor het onbruikbaar wordt, dan heb je meteen een schadepost van vele honderden euro’s. Wil je dat risico wel lopen? Stel, je laat de Huawei P30 (Pro) uit je handen vallen tijdens een wandeling. Niet alleen het scherm is stuk maar ook start het toestel niet meer op. Wat nu?

Je denkt aan de garantie maar die is alleen voor mechanische gebreken. De inboedelverzekering blijkt ook geen dekking te bieden en ben je dus zelf verantwoordelijk voor alle kosten. Wie dit risico niet wil lopen, om zomaar enkele honderden euro’s kwijt te raken, is er de telefoonverzekering voor de Huawei P30. Met een telefoonverzekering kun je je verzekeren tegen allerlei risico’s die je niet wilt lopen. Er zijn verzekeringen voor de Huawei P30, P30 Lite en P30 Pro beschikbaar bij meerdere verzekeraars. Deze verzekeraars bieden een Huawei P30 (Pro + Lite)verzekering aan:

Huawei P30 (Pro + Lite)
4.8 (95.56%) 9 stemmen

Beste Huawei P30 (Pro + Lite) verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je Huawei P30 (Pro + Lite) bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de Huawei P30 (Pro + Lite) op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een Huawei P30 (Pro + Lite) verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de Huawei P30 (Pro + Lite) gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Huawei P30 (Pro + Lite); nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering