iPhone 11 Pro (Max) verzekering

Een verzekering voor de iPhone 11 Pro (Max)? Met een adviesprijs ruim boven de duizend euro is niemand die er raar van opkijkt dat je een verzekering overweegt. We verzekeren onze inboedel, het huis zelf met een opstalverzekering, minimaal wettelijke aansprakelijkheid voor de auto en soms zelfs ons leven. Het is dus helemaal geen verkeerd idee om iets te verzekeren, zoals de waardevolle iPhone 11 Pro (Max).

De 2019 iPhone met de allerbeste specificaties is voorzien van de laatste technieken, waardoor het bestand is tegen een stootje. Dat mag je ook wel verwachten van een smartphone in deze prijsklasse. En omdat het de IP68-rating heeft, hoef je je niet snel zorgen te maken over waterschade. Maar alles kan stuk en hoe goed je het ook beschermt tegen alle mogelijke risico’s, deze risico’s zijn niet uit te sluiten. Wat te denken van valschade, brand, bliksem, of diefstal? In deze schadegevallen kun je rekenen op de iPhone 11 Pro (Max) verzekering. Dit zijn de verzekeraars die een verzekering aanbieden voor de iPhone 11 Pro (Max):

Beste iPhone 11 Pro (Max) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 11 Pro (Max). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe iPhone 11 Pro (Max), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 11 Pro (Max) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering