iPhone 11 verzekering

Een verzekering voor de iPhone 11? Dat is geen verkeerd idee. Met een adviesprijs van 699 euro is dit “goedkoopste” model uit de Apple line-up nog altijd veel geld waard. En dat betekent dus ook dat als er iets stuk gaat, de reparatie niet goedkoop zal zijn. Natuurlijk kun je in sommige gevallen terugvallen op de standaard fabrieksgarantie, maar in de meeste schadegevallen hoef je daar jammer genoeg. niet op te rekenen. Met andere woorden: als schade zich voordoet, dan ben je zelf degene die ervoor opdraait. Zelfs als het niet je schuld is.

Met een iPhone 11 verzekering hoef je je daar geen zorgen over te maken. Een aantal telefoonverzekeraars begrijpt dat er mensen zijn die zich niet druk willen maken om hun smartphone en de risico’s die ze lopen. Zij willen hun iPhone 11 zonder zorgen gebruiken. Als je jezelf tot deze groep rekent, dan zou een iPhone 11 verzekering iets voor je kunnen zijn. Afhankelijk van de verzekeraar kun je risico’s verzekeren zoals diefstal, valschade, brand en bliksem, waterschade en nog veel meer. Dit zijn de verzekeraars die een verzekering aanbieden voor de iPhone 11:

Beste iPhone 11 verzekeringen


simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een iPhone 11 verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de iPhone 11 gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 11; nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering