iPhone 12 Pro (+ Max) verzekering

Het zijn de twee krachtpatsers van het groepje nieuwe iPhones: de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Van de vier iPhones die Apple op de wereld heeft gezet, zijn dit de beste modellen. Zoals de ‘Pro’-naam al aangeeft, is er op niets bespaard. Ultrasnelle processor, meer werkgeheugen, grotere displays en betere camera’s: wie kan daar nu ‘nee’ tegen zeggen? Als je overtuigd bent door de voordelen van de iPhone 12 Pro (Max) en dit model hebt gekocht, dan wil je natuurlijk zo zuinig mogelijk omgaan met de smartphone. Maar… zoals iedereen weet, ligt schade altijd op de loer.

Hoe hoog de IP-rating ook is, hoe sterk het gebruikte glas is en hoeveel werk Apple heeft verzet om een duurzame behuizing te maken, schade is nooit helemaal te voorkomen. Dat zien we immers dagelijks als we de iPhones van anderen inspecteren. En tot slot van rekening zijn de reparaties vaak behoorlijk duur, waardoor veel telefoons niet eens gerepareerd worden. Omdat de schade (of diefstal) niet onder de fabrieksgarantie valt, zijn de kosten volledig voor eigen rekening. En daar zit niet iedereen op te wachten.

Wil je zonder zorgen je iPhone 12 Pro (Max) gebruiken? Geen risico lopen op eventuele schade die je zelf moet laten maken? De iPhone 12 Pro (Max) verzekering is de beste optie om te overwegen als je risicoloos je iPhone wilt gebruiken. Een verzekering voor de iPhone 12 biedt dekking tegen uiteenlopende risico’s: van vallen en stoten tot diefstal van je Apple-smartphone. Welke dekking de verzekering exact biedt, verschilt per verzekeraar. Deze verzekeraars kunnen op dit moment een dekking bieden voor de iPhone 12 Pro (Max):

Beste iPhone 12 Pro (+ Max) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 12 Pro (+ Max). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 12 Pro (+ Max) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering