iPhone 12 (+ Mini) verzekering

De nieuwe iPhone 12 besteld? Dan is het niet zo gek dat je op zoek bent gegaan naar manieren om de Apple-smartphone te beschermen. Met een prijskaartje van vele honderden euro’s wil je immers niet dat er iets gebeurt met je iPhone 12 (of 12 Mini). Maar… zoals iedereen weet, ligt schade altijd op de loer. Hoe sterk Apple de behuizing en glas ook maakt, schade is altijd mogelijk. Dat weet iedereen die weleens een iPhone op een harde vloer heeft laten vallen.

De 2020-versie van de iPhone is weliswaar voorzien van de allerlaatste beschermingstechnieken, maar dat betekent niet dat het onbreekbaar is. Het toestel heeft zelfs een IP68-rating die bevestigt dat de iPhone 12 goed bestand is tegen water en stof. Maar het is geen garantie dat water- of stofschade onmogelijk is. Schade is altijd mogelijk, en dat wordt meestal niet vergoed door de fabrieksgarantie.

Wil je zonder zorgen je iPhone 12 gebruiken? Zoek je een manier waarop je eventuele schade niet zelf hoeft te bekostigen? De iPhone 12 (Mini) verzekering is de beste optie die je kunt overwegen. Als je geen risico wilt lopen, dan kom je uit bij een iPhone 12-verzekering. De iPhone 12-verzekering biedt dekking tegen uiteenlopende risico’s: van stoten en vallen tot diefstal van je Apple-telefoon. Welke dekking de verzekering precies biedt, verschilt per verzekeraar. Deze verzekeraars kunnen op dit moment een dekking bieden voor de iPhone 12 (Mini):

Beste iPhone 12 (+ Mini) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 12 (+ Mini). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe iPhone 12 (+ Mini), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 12 (+ Mini) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering