iPhone 13 (+ Mini) verzekering

Heb je de nieuwe iPhone 13 of de miniversie gekocht? Dan is het vrij logisch dat je op zoek gaat naar manieren om je nieuwe aanwinst te beschermen. Want in het geval van een iPhone, welke versie je ook koopt, gaat het om een telefoon met een hoge waarde. Met een prijskaartje van bijna vier cijfers voor de komma is het zelfs verstandig dat je onderzoek doet naar de risico’s.

In het geval van de iPhone 13 en iPhone 13 Mini hoef je je niet meteen zorgen te maken over de bescherming tegen water en stof. Dankzij de IP68-certificatie zijn beide telefoons vrij goed bestand tegen zowel water- als stofindringing. De certificatie bevestigt immers dat ze tegen waterdruppels kunnen en stoffige ruimtes. Maar mocht er wel schade ontstaan door stof of water, dan hoef je niet te rekenen op de garantie. Met andere woorden: een certificatie is geen garantie dat er geen water- of stofschade kan ontstaan.

Als we naar het beeldscherm kijken, dan is het goed om te weten dat de iPhone 13-modellen over een beresterk type glas beschikken. Het voorkomt in veel gevallen schade aan het display. Maar net als bij de IP-certificatie biedt ook een sterk glastype geen garantie dat schade aan het display altijd wordt voorkomen. Met andere woorden: hoe goed en sterk de iPhone 13 (Mini) ook is: schade is nooit helemaal te vermijden.

Wil je je niet druk maken over mogelijke schades? Betaal je liever een klein, maandelijks bedrag om die zorgen af te kopen? Het kan met een iPhone verzekering. Welke dekking de verzekeraar precies biedt, verschilt per verzekering. Deze verzekeraars kunnen op dit moment een dekking bieden voor de iPhone 13 (Mini):

Beste iPhone 13 (+ Mini) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 13 (+ Mini). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 13 (+ Mini) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering