iPhone 13 Pro (+ Max) verzekering

Heb je de nieuwe iPhone 13 Pro of de Max-versie gekocht? Als de Apple-smartphones met de hoogste adviesprijs is elk model een telefoon waar je uiterst zuinig mee bent. Wellicht is het zelfs de duurste telefoon die je ooit hebt gehad, want de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro max zijn allesbehalve goedkope telefoons. Waarschijnlijk koop je een robuuste case om de behuizing te beschermen en een screenprotector om schermschade te voorkomen. En dat is verstandig. Maar welke maatregelen je ook neemt om je nieuwe iPhone te beschermen: het gebruik van de telefoon is altijd een risico.

Hoewel de Pro-modellen van de iPhone 13 van alle gemakken zijn voorzien, kan niemand voorkomen dat er schade ontstaat. Ondanks de bescherming tegen stof en water is schade door stof en water nog altijd mogelijk. En ondanks het Corning-glas van de laatste generatie is het glas nog altijd breekbaar. In andere woorden: geen enkele iPhone is immuun tegen schade. En het risico op diefstal kan ook niemand negeren.

Om jezelf in te dekken tegen de potentiële kosten van een reparatie of vervanging, kun je een verzekering nemen voor de iPhone 13 Pro (Max). Met de verzekering draait de verzekeraar op voor de kosten die gemaakt moeten worden. In ruil voor een kleine maandelijkse vergoeding kun je onbezorgd gebruik maken van je iPhone – zonder je druk te maken over mogelijke schade. De iPhone 13 Pro (Max) valt onder de dekking van een klein aantal verzekering. Dit zijn de verzekeraars waar de iPhone 13 Pro (Max) verzekerd kan worden.

Beste iPhone 13 Pro (+ Max) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 13 Pro (+ Max). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 13 Pro (+ Max) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering