iPhone 14 (+ Plus) verzekering

Heb je de nieuwe iPhone 14 of de Plus-versie gekocht? Dan is het logisch dat je op zoek gaat naar een manier om je aankoop te beschermen. Het maakt eigenlijk niet eens uit welke iPhone je koopt, of dat nu de iPhone 14 of de iPhone 14 Plus is, het gaat om een product met hoge waarde. Aangezien de aankoopprijs al snel meer dan duizend euro is, dan is het zelfs verstandig om na te denken over de mogelijke risico’s.

In het geval van de iPhone 14 (+ Plus) hoef je je geen zorgen te maken over water- en stofschade. Dankzij de IP68-certificatie is de telefoon bestendig tegen de indringing van water en stof. Zo kan de telefoon volgens Apple zelfs voor 30 minuten overleven op een diepte van 6 meter onder water. Maar mocht er wel schade ontstaan door stof of water, want dat is nog altijd mogelijk, dan hoef je niet te rekenen op de fabrieksgarantie. Met andere woorden: een certificatie is geen garantie dat er geen schade kan ontstaan. Met andere woorden: hoe robuust en veilig de iPhone 14 (Plus) ook is: schade is nooit helemaal te vermijden.

Wil je je geen zorgen maken over mogelijke schadegevallen? Betaal je liever een klein, maandelijks bedrag om die zorgen af te kopen? Het kan met een iPhone verzekering. Welke dekking de verzekeraar precies biedt, verschilt per verzekering. Deze verzekeraars kunnen op dit moment een dekking bieden voor de iPhone 14 (Plus):

Beste iPhone 14 (+ Plus) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 14 (+ Plus). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 14 (+ Plus) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering