iPhone 14 Pro (+ Max) verzekering

Heb je de nieuwe iPhone 14 Pro of de Pro Max-versie gekocht? Als de beste Apple-smartphone van het jaar betaal je daar ook de prijs voor. Een hoge adviesprijs welteverstaan. Vanzelfsprekend is het daardoor ook een telefoon waar je zuinig mee omgaat. Een sterk hoesje helpt, een screenprotector helpt ook. Maar ze bieden geen bescherming tegen andere risico’s die je loopt, zoals waterschade of diefstal. Het gebruik van de telefoon gaat altijd samen met een risico.

Hoewel de Pro-modellen van de iPhone 14 van alle gemakken voorzien zijn, kan niemand schade uitsluiten. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. En één moment van onoplettendheid kan ertoe leiden dat je nieuwe iPhone 14 Pro (Max) ineens verdwenen is in de zak van een onbekende. In andere woorden: geen enkele iPhone is volledig te beschermen tegen alle risico’s.

Om jezelf in te dekken tegen de potentiële kosten van een reparatie of vervanging, kun je een verzekering nemen voor de iPhone 14 Pro (Max). Met de verzekering draait de verzekeraar op voor de kosten die gemaakt moeten worden, niet jij. In ruil voor een maandelijkse vergoeding kun je onbezorgd gebruik maken van je iPhone 14 Pro (Max), zonder je druk te hoeven maken over mogelijke schade. De iPhone 14 Pro (Max) valt onder de dekking van een klein aantal verzekeringen. Dit zijn de verzekeraars waar de iPhone 14 Pro (+ Max) verzekerd kan worden.

Beste iPhone 14 Pro (+ Max) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 14 Pro (+ Max). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 14 Pro (+ Max) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering