iPhone 7 Plus verzekering

De iPhone 7 Plus is de duurste smartphone die ooit door Apple op de markt is gebracht. Dit betekent dat als het toestel defect raakt een vervanging niet goedkoop is. Hoe sterk Apple het toestel ook maakt, schade is altijd mogelijk. Hoe vaak heb jij je smartphone laten vallen? De schade die zich voordoet door vallen of stoten wordt door de iPhone 7 Plus verzekering vergoed. Deze schade wordt niet vergoed door de standaard garantie die Apple biedt. Hiernaast is het mogelijk om het nieuwe iPhone model te verzekeren tegen diefstal of verlies. Met een dekking voor deze risico’s kun je zonder zorgen op pad met je nieuwe iPhone 7 Plus. Wil je weten wat dit kost? Bij de onderstaande verzekeraars is een iPhone 7 Plus te vinden:

Beste iPhone 7 Plus verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 7 Plus. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 7 Plus met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering