iPhone 7 verzekering

Een iPhone 7 gekocht? Dan wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Het is geen goedkope smartphone. Als de iPhone 7 kapot gaat en verloren gaat dan is een vervanging niet goedkoop. Dat weet iedereen die een nieuwe iPhone 7 gekocht heeft. Dit jaar is de iPhone 7 sterker dan ooit tevoren met zelfs een IP67 certificatie tegen water- en stof maar er zijn altijd manieren waarop het toestel kapot kan gaan. Wat te denken van het laten vallen of stoten van de smartphone? Een iPhone 7 is hiernaast een populair item onder dieven. De schade die hieruit voortvloeit wordt niet gedekt door de garantie van Apple waardoor je de kosten zelf moet dragen. Wil je je beschermen tegen al dit soort risico’s? Met een iPhone 7 verzekering hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt zelf bepalen waar je de iPhone tegen wilt verzekeren. Zo is het mogelijk om een aanvullende module te kiezen voor diefstal. Wil je weten wat dit kost? Bij de onderstaande verzekeraars is een iPhone 7 te vinden:

Beste iPhone 7 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 7. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 7 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering