iPhone 8 (+8 Plus) verzekering

Als het op de nieuwste iPhone 8 modellen aankomt dan weet je dat het geen goedkope smartphones zijn. De hoge aankoopprijs is reden genoeg om te kijken naar manieren om risico’s uit te sluiten. Natuurlijk is er altijd de wettelijke garantie maar deze biedt slechts een beperkte dekking: alleen mechanische gebreken worden vergoed. Wat als de iPhone 8 of 8 Plus nu uit je handen glijdt waarna het geavanceerde scherm niet meer werkt? De garantie dekt dit niet en je bent zelf degene die de kosten van de dure reparatie moet bekostigen. In dit soort situaties kun je terugvallen op de iPhone 8 verzekering, tenminste als je één afgesloten hebt. Voor iedere Apple smartphone is een verzekering af te sluiten. De nieuwe iPhone 8 modellen zijn misschien gemaakt van sterk materiaal maar iedereen weet dat dit geen zekerheid biedt. Er zijn altijd risico’s waar je mee te maken krijgt. Denk aan diefstal, verlies of andere schade die per ongeluk veroorzaakt wordt. Met een iPhone verzekering kun je je indekken tegen al deze risico’s. Wat je precies kunt verzekeren verschilt per verzekeraar. Deze verzekeraars kunnen op dit moment een dekking bieden voor de iPhone 8 (of 8 Plus):

Beste iPhone 8 (+8 Plus) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone 8 (+8 Plus). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe iPhone 8 (+8 Plus), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone 8 (+8 Plus) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering