iPhone SE 2020 verzekering

Ben je de trotse eigenaar geworden van een splinternieuwe iPhone SE 2020? De 2020-versie van de iPhone SE is weliswaar het goedkoopste model, maar je betaalt er nog altijd vele honderden euro’s voor. Daar moet je zuinig op zijn. Maar omdat de iPhone SE 2020 zo goedkoop is, zijn er onderdelen gebruikt die simpelweg minder goed zijn als de versies in de iPhone 11-modellen. Zo heeft de iPhone SE 2020 geen IP68-certificatie, maar een IP67-certificatie. Het kan dus minder goed tegen stof en water waardoor je meer risico loopt met de iPhone SE 2020.

Hoe goed je de iPhone SE 2020 ook beschermt: schade is altijd mogelijk. Zelfs als je een hoesje en screenprotector gebruikt. Als je geen risico wilt lopen, dan kom je uit bij een iPhone SE 2020 verzekering. Met een verzekering dek je alle risico’s die je wilt dekken: van stoten en vallen tot diefstal van je smartphone. Voor elke Apple smartphone is een verzekering af te sluiten. Wat je precies kunt verzekeren verschilt per verzekeraar. Deze verzekeraars kunnen op dit moment een dekking bieden voor de iPhone SE 2020:

Beste iPhone SE 2020 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone SE 2020. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe iPhone SE 2020, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone SE 2020 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering