iPhone SE (2022) verzekering

De iPhone SE is met het 4,7-inch displayformaat de nieuwste, maar ook de kleinste smartphone van Apple in 2022. Ondanks dat de iPhone SE (2022) het goedkoopste model van Apple is, kost zelfs de goedkoopste iPhone nog meer dan veel andere telefoons. Voor elke Apple-telefoon betaal je nu eenmaal wat meer. En daarom is het altijd zonde als er iets gebeurt, want een reparatie is ook allesbehalve goedkoop. Kortom, als je deze smartphone koopt dan is schade het laatste wat je wilt.

De iPhone SE (2022) heeft misschien een certificatie voor water- en stofdichtheid, maar zelfs dan is het nog mogelijk dat er waterschade ontstaat. Het toestel is daarnaast niet zo goed beschermd als de grote broers in de iPhone 13-serie. Laten we ook niet vergeten dat water en stof niet de enige risico’s zijn. Apple-smartphones zijn populair onder dieven waardoor je uiterst voorzichtig moet zijn met hoe je ermee omgaat.

Met een telefoonverzekering kun je de iPhone SE (2022) verzekeren tegen allerlei risico’s zodat je niet zelf voor de kosten opdraait. Zo is diefstal te verzekeren, maar ook is een verzekering met dekking voor stoot- en valschade mogelijk. De iPhone SE (2022) verzekeren is mogelijk via deze verzekeraars:

Beste iPhone SE (2022) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone SE (2022). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone SE (2022) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering