iPhone X verzekering

De iPhone X is met het 5.8 inch displayformaat de nieuwste maar ook de meest geavanceerde smartphone van Apple ooit. Alle onderdelen zijn omgetoverd tot een uniek stukje vakwerk met een bijbehorend prijskaartje. Het is niet alleen de beste iPhone ooit maar ook de duurste. Als je deze smartphone koopt dan is schade het laatste wat je wilt. De iPhone X heeft misschien een indrukwekkende certificatie voor water- en stofdichtheid maar zelfs dan is het nog mogelijk dat er waterschade ontstaat. Hoe goed de smartphone ook beschermd wordt; schade ligt altijd op de loer. Laten we niet vergeten dat water en stof niet de enige risico’s zijn. Een smartphone in deze klasse is populair onder dieven waardoor je uiterst voorzichtig moet zijn met hoe je ermee omgaat. Eenmaal gestolen blijf je achter zonder smartphone en moet je zelf een vervanging regelen. Met een telefoonverzekering kun je de iPhone X verzekeren tegen allerlei risico’s zodat je niet zelf voor de kosten opdraait. Zo is diefstal te verzekeren maar ook is een verzekering met dekking voor stoot- en valschade mogelijk. De iPhone X verzekeren is mogelijk via deze verzekeraars:

Beste iPhone X verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone X. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone X met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering