iPhone XR verzekering

De iPhone XR besteld? Dan vraag je je waarschijnlijk af of een verzekering voor de iPhone XR mogelijk is in Nederland. Het goede nieuws is dat vrijwel iedere nieuwe Apple smartphone in aanmerking komt voor een telefoonverzekering. Smartphoneverzekering worden zelfs het meest afgesloten voor Apple-apparaten. Zolang de smartphone niet te oud is, tweedehands en beschadigd dan is het altijd mogelijk om een verzekering af te sluiten. De iPhone XR is een sterke smartphone maar beschikt niet over de IP68 certificatie wat betekent dat schade door water mogelijk is. Het biedt wel bescherming tegen water en stof maar niet zoals de iPhone XS en XS Max. Hiernaast is er natuurlijk het risico op diefstal en andere schade. Voor al deze risico’s is het mogelijk om jezelf in te dekken. Je kunt bij de meeste verzekeraars zelf weten wat je precies wilt verzekeren. Met de iPhone XR verzekering hoef je je geen zorgen te maken om de risico’s waar je een dekking voor hebt afgesloten. Een verzekering voor de iPhone XR kun je bij deze verzekeraars afsluiten:

Beste iPhone XR verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je iPhone XR. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone XR met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering