iPhone XS (+XS Max) verzekering

Als het op de iPhone XS (+XS Max) modellen aankomt dan weet je dat het geen goedkope smartphones zijn. De iPhone XS Max is zelfs de duurste iPhone ooit gemaakt. Met deze forse aankoopprijs heb je reden genoeg om te kijken naar manieren om alle risico’s uit te sluiten. Natuurlijk is er altijd de wettelijke garantie maar deze biedt slechts een hele kleine dekking: alleen mechanische gebreken worden vergoed. Wat als de iPhone XS (+XS Max) nu uit je handen valt waarna het prachtige OLED-scherm niets meer weergeeft? De garantie kun je vergeten en er is niemand anders dan jezelf die de kosten van de dure reparatie moet bekostigen. In dit soort situaties kun je terugvallen op de iPhone XS of XS Max verzekering, tenminste als je deze afgesloten hebt.

Voor elke Apple smartphone uit 2018 is een verzekering af te sluiten. De nieuwe iPhone XS en XS Max modellen zijn gemaakt van het sterkste glas maar iedereen weet dat dit geen zekerheid biedt. Elke smartphone kan beschadigd raken en volledig onbruikbaar worden. Dit zijn risico’s waar je mee te maken krijgt. Denk aan diefstal, verlies of andere schade die per ongeluk veroorzaakt wordt. Met een iPhone verzekering kun je je indekken tegen al deze risico’s. Wat je precies kunt verzekeren verschilt per verzekeraar. Deze verzekeraars kunnen op dit moment een dekking bieden voor de iPhone XS of XS Max:

iPhone XS (+XS Max)
5 (100%) 3 stemmen

Beste iPhone XS (+XS Max) verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je iPhone XS (+XS Max) bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de iPhone XS (+XS Max) op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een iPhone XS (+XS Max) verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de iPhone XS (+XS Max) gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je iPhone XS (+XS Max); nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering