LG G6 verzekering

Ben je de eigenaar geworden van de ultramoderne LG G6? Dan is het logisch dat je op zoek gaat naar een manier om de smartphone te verzekeren. Wat als de smartphone net een week oud is en je laat het vallen in een put? Wat als het van de bank af glijdt en stuk gaat? Niemand anders dan jij draait voor de kosten op als je er geen verzekering voor hebt. Het is geen goedkope smartphone met een prijskaartje van honderden euro’s. Hierdoor is het voor veel gebruikers niet snel te vervangen als het volledig verloren gaat tijdens een val in het verkeer. Om dit en andere risico’s uit te sluiten is het mogelijk om een passende verzekering te nemen. Laten vallen wordt door de meeste verzekeringen voor de G6 vergoed. Andere schade zoals diefstal en waterschade valt er meestal ook onder hoewel dit per verzekering verschilt. De smartphone heeft een IP68 certificatie waardoor het tot een bepaalde mate beschermd is tegen water en stof. Dit betekent echter niet dat waterschade verleden tijd is. Het is zelfs met de hoge certificatie mogelijk dat de smartphone aanraking met water niet overleeft. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen om te maken als je een verzekering voor de LG G6 smartphone afsluit. Dit kan bij de volgende verzekeraars:

Beste LG G6 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je LG G6. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe LG G6, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je LG G6 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering