LG G7 ThinQ verzekering

Op zoek naar een passende verzekering voor de LG G7 ThinQ? Dat is te begrijpen. De grote smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf is namelijk niet goedkoop met een prijskaartje van 849 euro voor een los model. Stel dat er wat mee gebeurt? Ben je bereid om zelf volledig voor de kosten op te draaien of heb je liever dat een verzekering dit vergoed? Aan de andere kant is een verzekering natuurlijk niet gratis. Bedenk voor jezelf wat het risico op schade is en of je bereid bent om dit risico te lopen met je G7 ThinQ. Mocht je de keuze al gemaakt hebben dan wil je natuurlijk weten waar je een verzekering voor dit toestel kunt krijgen. Bij deze verzekeraars is het op dit moment mogelijk een verzekering voor de G7 ThinQ te nemen.

Beste LG G7 ThinQ verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je LG G7 ThinQ. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je LG G7 ThinQ met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering