LG G8 ThinQ verzekering

De LG G8 ThinQ besteld? Dan wil je je natuurlijk geen zorgen maken over potentiële schade. De smartphone van het Zuid-Koreaanse LG is voorzien van een sterke behuizing maar zoals iedereen weet; schade is altijd mogelijk. Zelfs als je enorm goed je best doen om schade te voorkomen, dan gebeurt het op de momenten waarop je even niet oplet. En wat te denken van diefstal. Of als je je nieuwe G8 ThinQ kwijtraakt?

Voor al deze situaties hoef je niet op de garantie te rekenen. De enige die opdraait voor de kosten ben jezelf. Tenzij je een smartphoneverzekering afsluit voor de LG G8 ThinQ. Ben je bereid om het risico op schade/verlies te lopen of maak je je liever geen zorgen? In ruil voor een maandelijkse vergoeding kun je aankloppen bij de verzekeraar, reden genoeg voor veel Nederlanders om te smartphone te verzekeren. Bij deze verzekeraars is het op dit moment mogelijk een verzekering voor de G8 ThinQ te nemen.

Beste LG G8 ThinQ verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je LG G8 ThinQ. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe LG G8 ThinQ, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je LG G8 ThinQ met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering