LG G8 ThinQ verzekering

De LG G8 ThinQ besteld? Dan wil je je natuurlijk geen zorgen maken over potentiële schade. De smartphone van het Zuid-Koreaanse LG is voorzien van een sterke behuizing maar zoals iedereen weet; schade is altijd mogelijk. Zelfs als je enorm goed je best doen om schade te voorkomen, dan gebeurt het op de momenten waarop je even niet oplet. En wat te denken van diefstal. Of als je je nieuwe G8 ThinQ kwijtraakt?

Voor al deze situaties hoef je niet op de garantie te rekenen. De enige die opdraait voor de kosten ben jezelf. Tenzij je een smartphoneverzekering afsluit voor de LG G8 ThinQ. Ben je bereid om het risico op schade/verlies te lopen of maak je je liever geen zorgen? In ruil voor een maandelijkse vergoeding kun je aankloppen bij de verzekeraar, reden genoeg voor veel Nederlanders om te smartphone te verzekeren. Bij deze verzekeraars is het op dit moment mogelijk een verzekering voor de G8 ThinQ te nemen.

LG G8 ThinQ
5 (100%) 2 stemmen

Beste LG G8 ThinQ verzekeringen


nowgo telefoonverzekering
Verzeker je LG G8 ThinQ bij NowGo, ook voor tablet en laptop. Bereken direct de premie voor de LG G8 ThinQ op de website van NowGo.
Bekijk verzekering

simplesurance telefoonverzekering
Bij Simplesurance heb je een LG G8 ThinQ verzekering met een uitgebreide dekking voor schade. De verzekering voor de LG G8 ThinQ gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

smartphonepolis telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je LG G8 ThinQ; nu extra voordelig met een goede dekking. SmartphonePolis is er voor het verzekeren van een smartphone, tablet of laptop.
Bekijk verzekering