LG V30 verzekering

Ben je de eigenaar geworden van de LG V30 van LG? Een smartphone van dit formaat wil je zo lang mogelijk heel houden. Jammer genoeg is het mogelijk dat er op de één of andere manier schade ontstaat. Je laat bijvoorbeeld de V30 uit je handen glippen en vallen op straat of je gaat er ongemerkt op zitten op de bank; schade ligt altijd op de loer. Hoe sterk de mobiele telefoons van tegenwoordig ook zijn, breekbaar zijn ze altijd. Voor ongelukjes en schade door je eigen toedoen heb je niet genoeg aan de garantie. Deze keert alleen uit als er sprake is van gebreken die toe te wijzen zijn aan de fabrikanten. Vallen, stoten, diefstal en kwijtraken vallen niet onder de dekking van de garantie. Als je niet zelf wilt opdraaien voor de eventuele kosten dan is een verzekering voor de LG V30 nodig. De smartphone van LG kun je verzekeren bij de volgende verzekeraars:

Beste LG V30 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je LG V30. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je LG V30 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering