Motorola Moto G5 (Plus) verzekering

Heb je de Motorola Moto G5 of de G5 Plus gekocht of sta je op het punt om één van beide te kopen? Verstandig dat je dan al gaat kijken naar een passende verzekering. Hoewel het display van de smartphone met Gorilla Glass 3 beschermd is kan het altijd stuk gaan. De waterafstotende coating helpt hiernaast niet als de smartphone in het water beland. De twee maatregelen die Motorola ingezet heeft om schade te beperken zijn niet genoeg om alle risico’s uit te bannen. Als je je geen zorgen wilt maken om de smartphone dan is het mogelijk om deze te verzekeren. Je bepaalt dan zelf welke risico’s je wilt lopen en welke je wilt dekken door de verzekeringen. Een dekking tegen vallen/stoten is mogelijk maar ook diefstal, waterschade en verlies is te verzekeren. Bij deze verzekeraars kun je een verzekering voor Motorola Moto G5 of de G5 Plus de vinden:

Beste Motorola Moto G5 (Plus) verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Motorola Moto G5 (Plus). De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Motorola Moto G5 (Plus), tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Motorola Moto G5 (Plus) met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering