Motorola Moto X4 verzekering

De eigenaar geworden van de Motorola Moto X4? Dan is het verstandig dat je kijkt naar manieren om deze smartphone te verzekeren. Stel dat er iets mee gebeurt? Zoals je waarschijnlijk al weet biedt de garantie maar een beperkte dekking. Alleen de schade die ontstaat door mechanische gebreken en dergelijke wordt vergoed. Dit geldt niet voor veel andere vormen van schade die door gebruik ontstaan zoals val- en stootschade. Laat de smartphone op de grond vallen en je weet zeker dat eventuele schade niet door de garantie vergoed wordt. Op dit punt kan een telefoonverzekering voor de Moto X4 uitkomst bieden. Als je namelijk een verzekering afgesloten hebt voor de smartphone dan vallen deze oorzaken vaak onder de dekking. De kosten van reparatie worden dan vergoed door de verzekeraar. Wat precies onder de dekking valt verschilt per verzekeraar. Bij deze verzekeraars kun je een dekking regelen voor de Motorola smartphone:

Beste Motorola Moto X4 verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Motorola Moto X4. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

ditzo telefoonverzekering
Verzeker je nieuwe Motorola Moto X4, tablet of laptop met een passende inboedeldekking: bereken direct de premie bij Ditzo.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Motorola Moto X4 met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering