Motorola Moto Z verzekering

Wil je geen risico lopen met je nieuwe Moto Z smartphone? Dan is een telefoonverzekering geschikt. De Moto Z is een dun toestel met een groot display waardoor er het risico is op buigen van de behuizing. Hoe groter en dunner het toestel is, hoe groter risico op buigen. Dit is vooral het geval als druk op het toestel gezet wordt. Met het 5,5 inch grote scherm is de kans op schade ook groter. Als je geen risico wilt lopen dan is het goede nieuws dat er een verzekering beschikbaar is voor de Moto Z. Deze verzekering verschilt per verzekeraar. Het is verstandig om te controleren wat de dekking precies inhoudt voordat je de verzekering voor de Moto Z afsluit. Bekijk hieronder de verzekeraars die een verzekering aanbieden voor de Motorola Moto Z.

Beste Motorola Moto Z verzekeringen


aegon telefoonverzekering
Bij Aegon heb je een uitgebreide all risk inboedelverzekering voor schade aan je Motorola Moto Z. De verzekering gaat veel verder dan de garantie.
Bekijk verzekering

Nowinsure telefoonverzekering
Een verzekeringspolis voor je Motorola Moto Z met val-, stoot- en en meer schade; nu extra voordelig met een goede dekking van Nowinsure.
Bekijk verzekering